Op bezoek bij het aardgasvrije huis van Daniël en Kendra Biessels
Heeft u ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kunt u kennis en ervaringen delen door uw woning aan te melden bij de Nationale Duurzame Huizen Route. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan.

Daniël en Kendra Biessels uit Goes doen ook mee met de Open Huizen Route. Hun twee-onder-een-kapwoning uit 1925 hebben ze met beperkt budget en op creatieve manier warm, comfortabel én aardgasvrij gemaakt. Ze verwarmen en ventileren de woning met een warmtepompairco. Dit levert naast warmte en verkoeling ook een gezond binnenklimaat op, dankzij de filtering van fijnstof in de lucht. In de video hieronder vertellen ze hier meer over.

Heeft u een #duurzaam of energiezuinig huis en wilt u kennis delen? Meld uw woning aan voor de Duurzame Huizen Route via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden