Logo van het NME-Zeeland
Vanaf oktober bieden de Zeeuwse NME-centra twee interactieve gastcolleges aan: een over de Regionale Energiestrategie (RES) en een over isolatie: een spannend Warmte Experiment. De gastcolleges zijn bedoeld voor groep 7 en/of 8. Voor deze gastcolleges is NME-Zeeland nu op zoek naar gastdocenten!

Training

NME-Zeeland zoekt gastdocenten die zelfstandig op pad kunnen, affiniteit hebben met een jongere doelgroep en af en toe, of regelmatig inzetbaar zijn. Voorafgaand aan dit lesgeef-avontuur zorgt NME-Zeeland voor een gedegen training waarmee jij in oktober helemaal klaar bent voor het geven van mooie energie-lessen op de Zeeuwse scholen.

De training bestaat uit twee delen en vindt plaats in september, op een centrale plek in Zeeland. In deel 1 gaan wij het hebben over de klimaatopgaves waar wij nu voor staan: specialisten uit het veld lichten de Regionale EnergieStrategie toe en vertellen je meer over isolatie. Ook worden de lessen doorgenomen die jullie gaan geven aan de kids.

Deel 2 gaat over didactiek. Hoe houd jij de kids bij de les? Je krijgt tips mee die je helpen om een goede en leuke les te kunnen geven. Als afsluiter van de training bezoek je een duurzame plek zodat je vol inspiratie kunt starten. En niet te vergeten: je krijgt ook een vergoeding!

Aanmelden

Zie jij jezelf al voor de klas staan terwijl je groep 7 en/of 8 op een interactieve wijze alles leert over de energietransitie? Meld je dan nu aan!