Meld je nu aan voor de Energiedialoog RES 2.0 op 22 september 2022
We zijn volop bezig met de uitvoering van de RES 1.0 en geven daarmee uitvoering aan de energietransitie in Zeeland. Daarnaast is de voorbereiding van de RES 2.0 van start gegaan. Zijn we op de goede weg, gaan we de doelstellingen halen? Moeten we versnellen of op een andere manier bijsturen?

Wat we in ieder geval weten is dat we alleen samen de energietransitie kunnen waarmaken. Daarom nodigen wij op vijf verschillende momenten vijf verschillende doelgroepen uit om met ons mee te denken. U vindt daar hieronder een overzicht van.

Livestream Energiedialoog RES 2.0

Op maandag 19 september organiseren we de livestream Energiedialoog RES 2.0. Hierin nemen we de volksvertegenwoordigers van Zeeland mee in de bouwstenen die de basis vormen voor de RES 2.0.  We zorgen ervoor dat er een opname achteraf beschikbaar is om terug te kunnen kijken.

Energiedialoog RES 2.0

Op donderdag 22 september organiseren we de Energiedialoog RES 2.0 voor het netwerk/ de stakeholders van het Zeeuws Energie Akkoord. Dit is een fysieke bijeenkomst op de Abdij in Middelburg. Hierin bespreken we met elkaar hoe we de energietransitie in Zeeland verder willen voortzetten

Ronde tafel gesprek Energiedialoog RES 2.0

Op dezelfde dag, 22 september, vindt op de Abdij de Ronde tafel Energiedialoog RES 2.0 plaats met de wethouders (met Energie/ Klimaat in de portefeuilles) en het Bestuurlijk Kernteam van het Zeeuws Energieakkoord.

Inwoners van Zeeland

Samen met het HZ Kenniscentrum is een enquête opgesteld voor de inwoners van Zeeland, waarbij zij hun  ervaring en bevinding over de Zeeuwse energietransitie kunnen geven. Deze kunnen zij invullen tot en met 22 september.

 Jongeren van Zeeland

Op dinsdag 22 november organiseren we met JouwZeeland een jongerendenktankavond voor de jongeren in Zeeland. Dit doen we in de Abdij en is bedoeld om input van jongeren mee te nemen in de strategie.   

 Meer informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar zea@zeeland.nl of kijk op www.zeeuwsenergieakkoord.nl.