Zeeuwse Klimaatweek 2022

Om nóg meer Zeeuwse burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat heeft ZB de Bibliotheek van Zeeland (ZB) het initiatief genomen om samen met Zeeuwse organisaties en bedrijven van 31 oktober t/m 6 november de Zeeuwse Klimaatweek te organiseren. Het wordt een week vol van activiteiten, tips en inspirerende succesverhalen, waaraan het Zeeuws Energieakkoord de komende week veel aandacht zal besteden.

Doe mee met de Zeeuwse Klimaatweek

Doe mee of laat je inspireren. In Zeeland kan je een kijkje nemen bij de duurzame huizen van Zeeuwse huiseigenaren, meedoen met activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht (bijvoorbeeld in Middelburg en Boswachterij Westerschouwen). Wil je weten wat er zoal wordt georganiseerd?

Kijk voor een overzicht van de activiteiten in de Zeeuwse Klimaatweek op de website van ZB

De gemeente Hulst organiseert het klimaatcafé en een klimaatmiddag

De gemeente Hulst organiseert in de klimaatweek verschillende bijeenkomsten in Hulst, Clinge, Vogelwaarde, Sint Jansteen en Ossenisse.
Tijdens deze bijeenkomsten staan verschillende thema’s op het programma, zoals het vergroenen van tuinen en dorpen, het isoleren van woningen en het hergebruik van materialen. Op deze avonden laten sprekers zien welke mogelijkheden er zijn en hoe deze bijdragen aan het verbeteren van onze woonomgeving.

Kijk voor meer informatie over het programma en de locaties op de website van de gemeente Hulst.

 

Klimaat week Hulst 31 oktober tot en met 5 november
Dorpen rondom Hulst houden een Klimaatcafé en klimaatmiddag