Woningeigenaren

Wil je jouw woning stapsgewijs energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken? Hier vind je verwijzingen naar overzichten voor het vinden van energieadviseurs, en leveranciers en bedrijven die verbeteringen aan je huis voor je kunnen uitvoeren.

Advies over energiebesparing en uitvoering

  • Wil je snel en eenvoudig een eerste advies wat je kunt verbeteren aan je huis? Op de site van Milieucentraal vind je een handige online reken- en adviesmodule: de Verbetercheck.
  • Wil je een uitgebreider advies? Dan kan een adviseur langskomen om de woning te bekijken en te meten. Je krijgt dan een erkend adviesrapport. Ga naar Energiek Zeeland.
  • Advies over energiebesparing vind je bij het Energieloket in jouw gemeente en via hen kun je ook in contact komen met professionele energieadviseurs.
  • Wil je voor advies en uitvoering van jouw duurzame bouwproject een gespecialiseerd bouw-, installatie- of onderhoudsbedrijf inschakelen? Via het Duurzaam bouwloket kan je met duurzame aanbieders in contact komen.  

Isolatiebedrijven

Isolatiebedrijven vind je op wij-isoleren.nl. Per isolatietype vind je een overzicht van gespecialiseerde bedrijven die gecertificeerd of erkend zijn.